Zelené práce ve vinici = kvalitní hrozen

Jak můžeme zlepšit kvalitu vína každodenní prací ve vinici? Praktické rady, informace a srovnání použitelných metod.

Varianta
890 Kč
Pruning Grape Vines 1
Novinka Tip

Základní informace

Jednodenní kurz  pro nadšence i odbornou vinařskou veřejnost.
Součástí přednášky bude plno praktických rad a informací včetně srovnání použitelných metod.

Přednáší
Ing. Richard Danko


Nezávislý révolog
Vine Master Pruner of Simonit & Sirch
Asistent ústavu vinohradnictví a vinařství MENDELU

Nadstavbový management listové stěny:
- volba vedení a kompozice listové stěny
- násadu hroznů lze redukovat skoro v každé fenofázi
- čemu se vyhnout a co nepodcenit při manipulaci s násadou

Položte si s námi otázky:

Jak má vypadat vysoce kvalitní podlom dle italských mistrů řezu?
Jak můžeme odlistěním ovlivnit víno?
Je odlistění zóny hroznů v našich podmínkách zapotřebí?
Redukce násady - půlení, stříhání anebo snad setřásání?
Kdy a proč redukovat sklizeň?
Jak může redukce násady ovlivnit následující řez révy?

 

 Cena zahrnuje

  • Teoretické vyučování 
  • Coffee break (káva, čaj, nealko)
Zpět do obchodu