Řez révy vinné

Představení a rozšíření obzorů práce s morfologickými a fyziologickými prvky, které lze při využít k prospěchu révy vinné. Předání nových zkušeností o zimním řezu od prvního československého vinohradníka s certifikací Advanced Vine Master Pruner.

Dostupné ihned
990 Kč
Řez révy vinné
Novinka

„Lze vlastně vůbec řezat révu správně?“

 

Hlavní témata:

  • Metoda italských mistrů řezu
  • Struktury dřeva
  • Čistý tok živin
  • Morfologie a fyziologické pochody ovlivňující révu
  • Vysychání řezných ran – rizika moderního řezu
  • Jak se vyrovnat s následky řezu
  • Principy udržitelného řezu
  • Udržitelný řez jako součást profylaxe vůči GTD

… a mnoho dalších témat

Po této přednášce se vám, doufáme, otevře nový obzor v nejcitlivější oblasti celého vinohradnictví, ve které máme velké mezery a příležitosti pro vzdělávání. 

 

Přednáší:
Ing. Richard Danko

  • Nezávislý révolog
  • Advanced Vine Master Pruner of Simonit & Sirch
  • asistent Ústavu vinohradnictví a vinařství MENDELU

 

Termín:

12.12.2024, 13:00 - 17:00

Místo:
učebna VAV - nám. Svobody 13, Valtice

 

Cena zahrnuje:

- přednášku v rozsahu 4 hodin

- skripta a psací potřeby

- coffee break (káva, čaj, nealko)

 

Zpět do obchodu